Tapiolan Urheiluautoilijat ry

Lyhyesti TapUA perustettiin 1964 Tapiolassa Espoossa.

Seuran tarkoituksena on kehittää jäsenistönsä moottoriurheiluharrastuksia, ajotaitoa, liikennekultttuuria ja liikenneturvallisuutta. Päämääriensä saavuttamiseksi seura järjestää kilpailuja ja muita toimintoja yksin sekä yhdessä muiden moottoriurheiluseurojen ja vastaavien kanssa.

Seuran jäsenmäärä vuoden 2013 lopussa oli noin 240

TapUA on lähinnä tunnettu ralliseurana - Marcus Grönholm ja Timo Rautiainen, rallin FIA Maailman Mestarit vuosina 2000 ja 2002 ovat meidän ykkösurheilijoitamme. Mutta on “meidän riveissämme” ajanut kaksi pienoisautoilun Euroopan mestariakin; Leo Hongisto ja Kimmo Rautama sekä kansallisia mestareita monissa lajeissa ja luokissa.

Meillä on tällä hetkellä tarjolla enimmäkseen offroad-safareita Kulmakorvessa. Mutta olemme tehneet - ja valmiita tekemään jos vapaaehtoisen talkooväen mahdollisuudet riittävät - niin ralliharjoituksia, autoslalomia, taitoajoa kuin pienoisautokisoja, offroad trialia, talvista pulkkamäenlaskua, joulujuhlia ym.

Radat ja kisat

Olemme järjestäneet monia ralleja (mm. Kärkölässä 100 km:n päässä “kotoa”), sprinttejä, pienoisautokisoja (jopa MM-kisan Itäkeskuksessa), yhden autoslalomin ja yhdeksän offroad trial -kisaa (kaksi Nordicia) sekä yhden ratakisan (Malmin lentokentällä) seitsemäntoista viime vuoden aikana. Aikaisemmin meillä oli myös jäärata mm. Tapiolan Otsolahden edessä meren jäällä.

Tällä hetkellä käytössämme on suorituspaikka offroad-autoille Espoon Kulmakorvessa sekä FK- ja radio-ohjattaville autoille (Helsingin FK-ratayhdistyksen puitteissa) Malmilla. Radoista ja niiden käyttömahdollisuuksista on enemmän tietoa ratasivulla.

Seuran puheenjohtaja

Vuodeksi 2014 Marja Aittola valittiin uudelleen puheenjohtajaksi. Marja vastaa mielellään seuraa koskeviin kysymyksiin sähköisesti osoitteessa hallitus(at)tapua.fi

Seuran hallitus

Seuran hallinnosta vastaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja 3-6 jäsentä. Heidän yhteystietonsa löydät hallintosivulta.

Jäsentoiminta

Erilaisista hallituksen, toimikuntien ja muidenkin järjestämistä tapahtumista on tietoa tapahtumasivulla.

Asianajotoimisto

Kivi Oy

IT-tuuma

IT-kehityksen etulinjassa vuodesta 1966

Mainostilaa

Ota yhteys hallitus(at)tapua.fiPiilota mainokset