Kulmakorpi OffRoad Park - safari maastoajoalue Kulmakorvessa

Kulmakorventie, Espoo,
pohjoinen leveys 60 ast.14.128 min,
itäinen pituus 024 ast. 33.422 min.

Ajopäivät löytyvät tapahtumakalenterista
Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tai peruuttaa ajopäiviä.

Säännöt

Kulmakorven ajoharjoitusalue on tarkoitettu FJDC:n ja TapUA:n jäsenille, heidän vierailleen sekä mahdollisuuksien mukaan muidenkin offroad-harrastajien käyttöön. Tällä hetkellä ajo sallitaan vain maastohenkilö- ja pakettiautoilla sekä mönkijöillä. Mönkijät ajavat samoilla säännöillä kuin autotkin. Maastokuorma-autoilla alueella ei voi valitettavasti ajaa.

Ajoharjoittelu tapahtuu täysin kunkin autokunnan omalla vastuulla. Ajoneuvoissa on oltava liikenne- tai muu vakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneen vahingon. Turvallisuuden takia ajetaan pääsääntöisesti vähintään kahden auton ryhmissä. Kulmakorpi Off Road Park ei sitoudu hinaamaan rikkoutunutta ajoneuvoa pois alueelta.

Lisäksi:

- Ajoharjoituksen päivystäjän ohjeita on ehdottomasti noudatettava.
- Vieressä olevan maankaatoalueen rinteillä ajo on kielletty.
- Ajoreitistön ulkopuolella olevien puiden tarkoituksellinen kaataminen tai muutoin luonnon rikkominen on kielletty. Huomioi pylväskataja, jolla on lain suoja elää myös täällä.
- Alkoholin käyttö alueella on kiellettyä. Mikäli häiriöitä asian takia ilmenee, se johtaa rangaistuksiin alueen käytössä.
- Alueelle ei saa jättää mitään roskia. Karkkipaperit, limupullot ym. on tuotava nuotiopaikan roskiksiin.
- Avotulen teko muualle kuin merkityille nuotiopaikoille on aina kielletty. Metsäpalovaroitusaikoina tupakoitsijoiden on syytä olla erityisen varovaisia.
Sanomattakin on selvää, että metsässä autetaan aina pulaan jäänyttä.
- Poistuessasi ajoalueelta tee kuittaus poistumislistaan (nuotiopaikalla).

Alueella ajaminen muulloin kuin ilmoitettuina ajo-päivinä on maastoliikennelain nojalla kiellettyä. Havaitut väärinkäytökset johtavat rikosilmoitukseen.

Offi-ajoneuvojen kuljetuskaluston saa pysäköidä viereisen Ruduksen kentälle - tulosuunnassa oikeaa reunaa käyttäen. Alueella olevilla sepelikasoilla ei saa ajaa eivätkä lapset leikkiä. Rudus ei halua vastata mahdollisista onnettomuuksista. Älä jätä parkkialueelle mitään roskia, jotta saamme jatkossakin käyttää ko. aluetta.

Muiden ajokkien pysäköinti tapahtuu omalla parkkialueella tai Kulmakorventiellä tulosuunnassa oikealla pientareella. Tiellä tapahtuvan maansiirtoliikenteen on AINA mahduttava kulkemaan.

Mikäli annettuja ohjeita ei noudateta, seuraa noudattamatta jättäneelle rangaistus: Poistetaan alueelta. Määräaikainen alueelle tulokielto. Rikosilmoitus.

Päivystäjän sana on ehdoton laki ajoharjoituksissa. Päivystäjä löytyy aina ilmoittautumis-/nuotiopaikalta ja numerosta 046-883 7948.

Alueella liikkuu myös oranssinvärisissä ”Kulmakorpi”-huomioliiveissä henkilöitä, joiden antamia ohjeita on noudatettava. 

Auton pakollinen minimivarustus

- Ensiapulaukku
- 2 kg:n sammutin (tarkistus voimassa)
- Hinausköysi (vaijeri/liina)
- Turvavyöt, myös matkustajilla
- Vetopiste edessä JA takana
- Puunsuojaliina (autoissa, jossa on vinssi)
- Öljyntorjuntaan tarkoitettua turvetta tms. imeytysmateriaalia
- Jätesäkki tai muu säilö käytetylle imeytysaineelle

Ajoharjoitukseen on aina ilmoittauduttava sähköpostilla osoitteeseen: kulmakorpi(at)saunalahti.fi viimeistään ajoa edeltävänä keskiviikkona! Ilmoita oma nimesi, autosi ja sen rekisterinumero, seurasi jos olet jäsen sekä matkapuhelinnumerosi.

Pakottavissa tilanteissa on mahdollista ilmoittautua tekstiviestillä Kulmakorpi Off Road Parkin päivystyspuhelimeen numeroon 046-883 7948.

Yhteyshenkilöt:
hallitus@fjdc.org sekä hallitus@tapua.fi
Trial-alue: Tumppi Nyholm 040-580 7441

Mikäli et ajopäivänä pääse paikalle, muista perua osanottosi tilaisuuteen joko sähköpostilla perjantai-iltaan mennessä tai lauantaina päivystäjälle puh. 046-883 7948. Tämä siksi, jotta emme turhaan odota sinua tulevaksi paikalle.

Paikalla on ilmoittauduttava päivystäjälle klo 10.00-12.00, yöharjoituksiin klo 15.00-17.00, ellei toisin sovita. Muista poistuessasi ajoalueelta kirjata itsesi poistumislistaan!

Ajomaksut: jäseniltä (FJDC/TapUA) 10 €/päivä/autokunta ja muilta vastaavasti 20 €.

Kartan osittainenkin kopiointi/julkaisu on kielletty.

Kiitos mukanaolostasi!

Kulmakorpi Off Road Park
PV & KL 23.8.2011

Leiripaikka ja nuotio on sekä ajajien että katsojien käytettävissä ajopäivinä ilman eri veloitusta. Grillattavat ja muut eväät joutuu kuitenkin tuomaan itse, ruoka/juomamyyntiä ei paikalla ole.

Lisää offroadista: keskustelupalstalla http://fjdc.org/bbs/

 

Asianajotoimisto

Kivi Oy

IT-tuuma

IT-kehityksen etulinjassa vuodesta 1966

Mainostilaa

Ota yhteys hallitus(at)tapua.fiPiilota mainokset